2-0, Eto'o (min. 14)
3-0, Messi (min. 34)
4-0, Eto'o (min.39)
5-0, Eto'o (min. 65)

Després del 5-0 davant la Reial, els homes de Rijkaard han tornat a repetir resultat d'escàndol, aquest cop davant el Panathinaikòs. Van Bommel, Eto'o en tres ocasions, i Messi han estat els golejadors. El Barça ja està matemàticament classificat pels vuitens de la Champions.

L'equip de Frank Rijkaard segueix creixent partit rera partit. El Barça, amb uns guarismes impressionants en els últims quinze dies, -cinc partits jugats, quatre guanyats, un empat i 15 gols a favor i 0 en contra- el Barça ha superat clarament l'equip que entrena Alberto Malesani (5-0). La forta pressió exercida pel mig camp blaugrana, la verticalitat en les jugades d'atac i la gran ambició d'homes que mai en tenen prou com Ronaldinho, Messi o Samuel Eto'o han esborrat completament el Panathinaikòs, un equip que només ha tingut una clara ocasió en les botes de l'exmadridista Flavio Conceiçao, que ha rebutjat un fins aleshores inèdit Valdés, que s'ha quedat a tan sols un minut de batre el seu propi rècord d'imbatibilitat establert en 455 minuts.

20 minuts d'escàndol

Els primers 20 minuts del Barça-Panathinaikòs, els homes de Frank Rijkaard han jugat el millor futbol de la temporada. Si semblava pràcticament impossible repetir el joc exhibit davant la Reial Societat, els jugadors del Barça ho han tornat a fer. Aquest cop, amb la introducció de dues variants en l'onze inicial respecte al del darrer diumenge, Gio per Sylvinho i Messi per Giuly, el Barça ha esborrat del mapa l'equip grec des del primer minut. Van Bommel, amb tan sols 40 segons transcorreguts en el rellotge del Camp Nou, s'ha plantat sol davant Galinovic després d'una bona assistència d'Iniesta. L'holandès, un home en ratxa, ha batut el porter amb una perfecta vaselina (1-0).

El segon de la nit ha arribat en el minut 14 i ha estat obra de Sanmuel Eto'o. Abans, però, Messi ha gaudit d'una bona oportunitat als tres minuts, Eto'o als cinc minuts i altre cop Messi, amb una doble oportunitat, han estat a punt d'ampliar l'avantatge obtingut amb el gol inicial de l'exmigcampista del PSV Eindhoven, Mark van Bommel. El 2-0, obra d'Eto'o, ha estat marcat amb el cap després d'una extraordinària assistència d'Andrés Iniesta que ha deixat completament sol el davanter centre camerunès.

Messi: premi a la tenacitat

Leo Messi ha vist recompensada la seva gran tenacitat i empenta marcant el tercer del Barça. La gran pressió exercida pels jugadors barcelonistes sobre la zona de creació grega ha anul·lat qualsevol intent de reacció del Panathinaikòs. El 3-0 ha estat un mal entès entre els dos centrals de l'equip grec, Biscan i Vintras, que ha aprofitat Eto'o al principi i quan la pilota estava morta, el més menut de tots ha estat més murri i, amb una auto passada en forma de vaselina, ha marcat.

Hat-Trick d'Eto'o

La defensa massa avançada del Panathinaikòs ha estat la millor troballa per a la davantera barcelonista que, gràcies a la seva empenta ha marcat el 4-0. Samuel Eto'o ha culminat una acció espectacular del trident ofensiu que ha plantat sobre la gespa del Camp Nou Frank Rijkaard. L'acció, una contra iniciada per Van Bommel en el minut 39, amb passada cap a Messi, aquest de primeres per a Ronaldinho que, perpendicular a la porteria grega i sense mirar, la passa cap a Eto'o i de fort xut amb l'esquerra bat per baix Galinovic.

Però no seria el darrer gol del davanter centre camerunès del FC Barcelona. Ja a la represa, després d'un ensurt en el minut 50, en què Puyol s'ha hagut d'emprar a fons quan els grecs ja cantaven el seu primer gol, ha arribat el Hat-Trick d'Eto'o. Un gol que mereix una menció a part per la seva gran bellesa. Un gol espectacular des de la banda esquerra de l'atac blaugrana, amb remat amb la dreta amb molta rosca que ha sorprès Galinovic. Sens dubte, el millor gol de la nit en el minut 65. L'única nota negativa del partit ha estat el canvi per molèsties d'Andrés Iniesta per Motta. També han jugat Gabri, que ha debutat en partit oficial aquesta temporada entrant per Van Bommel i Santi Ezquerro, que ha jugat els darrers vint minuts, i que ha entrat per Xavi. El de la Rioja, en el minut 89, ha estat a punt de marcar el sisè després d'una passada en profunditat marca de la casa de Ronaldinho.

Stark die Bremer, gaanz stark....Ich glaub an Bremen geht dieses
Jahr kein Weg vorbei !!

Wer hat nochmal mit 2:1 über Chelsea triumphiert?

Ein nettes Spiel gestern, auch wenn Del Horno mit seiner Attacke das Spiel für Barca nicht unbedingt schwerer machte. Barca zeigt, dass es in seiner derzeitigen Verfassung jeden Gegner, ob zu Hause oder Auswärts, schlagen kann. Das war eine würdige Vertretung des spanischen Fussballs (nicht so wie der zweite spanische Topclub*ffs*), da lacht wieder mein Fussballherz, wenn der zusammengekaufte Haufen von Chelsea wieder auf den Boden der Tatsachen zurückgeholt werden muss.

Das Rückspiel wird sicherlich nicht einfacher werden, trotz der guten Ausgangslage und ich hoffe, dass Barcelona in die nächste Runde einzieht.

"Der Horizont vieler Menschen ist ein Kreis mit Radius Null - und das nennen sie ihren Standpunkt"
(Albert Einstein)

@ Rhinotank

Aber auch dein Verein kann sich verabschieden!!

Die Hoffnung stirbt zuletzt Markiboy :P

rhino, wenn du sagst das chelsea ein zusammengekaufter haufen ist, gebe ich dir recht. doch was ist mit den galaktischen? helguera auf der tribüne und raul teilzeit. morientes verkauft und was kommt dann? beckham, ronaldo, zidane, baptista, gravesen, robinho und und und...da lobt man sich doch die bremer...un hopp

Dir scheint es an zahlreichen Informationen zu fehlen, lieber Kiki.
Helgueras Platz auf der Tribüne ist nur deshalb reserviert, da Helguera sich vor einigen Wochen eine Verletzung zugezogen hat und immer noch nicht fit genug ist, gleiches trifft auf Raúl zu, der, sofern fit, jedes Spiel bei Real über 90 Minuten absolviert. Ich bitte dich daher, nicht irgendwelche wild zusammengewürfelten Informationen aus der deutschen Presse zu beziehen, sondern mal über den Tellerrand hinaus zu schauen.

Ebenso ist die Aussage, zusammengewürfelter Haufen in einem größeren Spektrum zu betrachten, als lediglich die Spieler zu nennen, die irgendwann mal gekauft worden sind. So spielen bei Real Madrid Spieler in der Startelf, die man über einen Zeitraum von 6 Jahren eingekauft hat, während Chelsea seine Mannschaft Jahr für Jahr auf vielen Positionen umrüstet...

also helguera will laut laola und eurogoals weg. raul saß auch unter luxemburgo schon das eine oder andere mal auf der bank. da war er noch nicht verletzt. robinho, baptista, gravesen, beckham...usw. sind höchstens 1 1/2 jahre da. bei chelsea ist terry glaube ich sogar eigengewächs. lampard, cole, gudjosson, makele, gallas spielen schon ein paar jahre bei chelsea. chelsea macht doch jetzt nichts anderes, als real unter neu präsi perez. jedes jahr ein star. figo, zidane, ronaldo, beckham usw. also guck nicht so durch die vereinsbrille.
p.s. was soll das heißen, über den tellerrand? tatsachen verdrehen geht nicht.